Over ons

In onze moderne multidisciplinaire praktijk kan u naast algemene tandheelkunde ook terecht voor parodontologie, implantologie, reconstructieve en esthetische tandheelkunde

Door verschillende specialiteiten onder één dak aan te bieden kunnen we voor ieder probleem de gepaste oplossing aanbieden. Onze specialisten behandelen ook patiënten op doorverwijzing van collega-tandartsen

Jan Timmermans

Tandarts Jan Timmermans studeerde in 2013 af als algemeen tandarts aan de KULeuven.  Sindsdien heeft Jan ervaring opgedaan in verschillende praktijken in onder meer Antwerpen, Hasselt en Westerlo. Door stages bij gerenomeerde tandartsen en permanente bijscholingen heeft Jan zich verder gespecialiseerd in esthetische en reconstructieve tandheelkunde.

Tandheelkunde >>

Hermine Debaere

Parodontologe Hermine Debaere studeerde in 2013 af als tandarts aan de KULeuven. Daarna volgde Hermine aan diezelfde universiteit een ManaMa in de specialistische mondzorg, afstudeerrichting parodontologie. Daarnaast behaalde Hermine de bijkomende titel "specialised dentist in periodontology, periodontics and implant dentistry" na een examen voor de Europese Federatie voor Parodontologie (EFP).

Parodontologie >>

Dorien Sterckx

In juni 2012 studeerde Dorien af  als algemeen tandarts. Hierna heeft Dorien de ManaMa ”kindertandheelkunde en bijzondere mondzorg” aan de KU Leuven gevolgd onder leiding van Professor D. Declerck. Deze driejarige opleiding werd voltooid in 2015.

Met de komst van Dorien spitst de praktijk zich ook toe op de algemene kindertandheelkunde alsook de zorgverlening bij jonge patiëntjes met een bijzondere zorg.